Alexandra Bernes dansstilar

Female Dancehall
är en kreativ dansstil som växt fram på gatan och i nattklubbarna i Jamaica. Den har influenser från dansstilar som afrikansk dans, hip hop och orientalisk dans. Female dancehall handlar mycket om att våga ta plats, uttrycka sin sensualitet, kreativitet och att vara stolt över sin kropp. Med de senaste stegen från Jamaica, koreografier, inslag av akrobatik, twerk och whines utlovas en rolig och stärkande klass som lockar fram attityd, dansglädje, självsäkerhet och passion.

Twerk
Dina lår och rumpmuskler kommer brinna under denna klass! En fartfylld och intensiv klass med fokus på ett flertal olika tekniker inom Twerk med inslag av akrobatik. Twerk teknikerna varvas med steg från dancehall och hip hop. Till hiphop, trap och dancehall musik utlovas en rolig och svettig klass. Fokus ligger även på att våga ta plats och vara stolt över sin kropp.

High heels
är en växande och mycket populär dansstil från showvärlden och musikindustrin i USA. Denna klass passar dig som vill följa med i de senaste trenderna inom dans och vill ha en extra utmaning. Vi fokuserar på tekniker och koreografier som ökar koordination och balans. Med inslag av flera olika dansstilar såsom hiphop, jazz, latinamerikansk dans och exotisk dans lär du dig hålla balansen på klackarna samtidigt som du bygger smidighet och styrka. Denna klass lockar fram mycket attityd och sensualitet! Det finns en risk för att du känner dig som om du står på scen med självaste Beyonce!

Chairdance
Med en mix av exotisk dans, burlesque, hiphop, contemporary och cabaret lär du dig förbättra din styrka, flexibilitet och smidighet. Med stolar dansar vi till bland annat skön old och new school R&B och Beyonce samtidigt som du stärker kontakten med din feminina sida och uttrycker lekfullhet på ett sensuellt sätt. Stolarna ger oss möjlighet att uttrycka dans på ett nytt kreativt sätt och att framföra spännande tricks. Du lär dig få en unik kroppskontroll i denna klass som stärker både kropp som självförtroende.