Dansa flamenco hos Danzlagret i Göteborg

Lärdig dansa flameco hos oss på Danzlagret i Majorna, Göteborg.

Flamenco hösten 2020
kurserna administreras av Ann Sehlstedt,
Centro de Flamenco.
Söndagar kursstart 23/8 
kl 17:30- 19:00 Nybörjare 2   
kl 19:10- 20:40 Avancerade

Måndagar kursstart 24/8  
kl 18:00- 19:30 Mellan           
kl 19:30- 21:00 Fortsättning

Tisdagar kursstart 25/8 NYHET!
Flamenco i lugnare tempo för daglediga     
kl 11:00- 12:15 

ANMÄL DIG HÄR

Flamenco berör och är något som passar alla sinnesstämningar och temperament, och är en dans- och musikform där man får sträcka på sig och ta plats genom dess intensitet och direkta uttryck! När du dansar flamenco får hela kroppen en rejäl genomkörare, och du stärker på ett lustfyllt sätt axlar, armar och rygg samt tränar upp både koordination och rytmik. Vi kommer på den här kursen noggrant gå igenom sk marcájes (grundläggande markeringssteg), braceos (armföring), en tabla de pies (en serie med olika fotövningar) samt jobba med en kortare koreografi i en härligt svängig stil som kallas Tangos flamencos!
Ann har en gedigen yrkesutbildning som både dansare och pedagog och besitter många års erfarenhet och verkar såväl nationellt som internationellt. Hennes undervisning kännetecknas av ett brinnande engagemang och intensiva och roliga lektioner!
Flamenco passar både kvinnor och män och till kursen behöver du ett par skor med stadig klack och sluten tå samt kläder som är bekväma att röra sig i.