Ann Sehlstedt

Ann driver Centro de Flamenco som finns hos oss på Danzlagret i Göteborg.

Våren 2021 ger Ann klasser:

Söndagar (kursstart 23/8)  
kl 17.30- 19 Nybörjare 2
kl 19.10- 20.40 Avancerade

Måndagar (kursstart 24/8) 
kl 18- 19.30 Mellan
kl 19.30- 21 Fortsättning

Måndagar OBS! bokas hos Danzlagret
19:40-20:55 nyb/forts

Tisdagar (kursstart 25/8)   
kl 11- 12.15 Flamenco i lugnare tempo för daglediga NYHET!

Anmäl dig på länken nedan till Centro de Flamenco

Ann Sehlstedt och Robert Svärd, Centro de Flamenco La Pantera slog upp portarna i augusti 2010 och hade då sin lokal i Kungsstens Industriområde i Göteborg.

Ann hade ett efter många år på resande fot stort behov av att hitta en fast punkt både för sin undervisning och för sitt skapande, men de båda kände att de ville skapa en plats dit alla flamencoentusiaster kunde komma.

Konstnärlig ledare för samt driver verksamheten gör flamencodansaren och pedagogen Ann Sehlstedt ”La Pantera”, det är även hon som ansvarar för all dansundervisning på CdF. Med sig på koreografikurserna har hon maken tillika gitarristen Robert Svärd som kompar klasserna när han har möjlighet, något som såklart sätter extra guldkant på och ger en extra dimension till danspassen!

Centro de Flamenco verkar för att öka intresset för samt kunskapen om flamenco i regionen, erbjuder högkvalitativ undervisning och garanterar att den görs enbart av professionella, utbildade artister och pedagoger. Detta för att varje kursdeltagare ska få rätt verktyg till att kunna jobba efter bästa förmåga och stimuleras till att vilja utvecklas maximalt efter just sina förutsättningar.

CdF är en plats som vill kunna erbjuda flamenco för alla; från absoluta nybörjare till avancerade, och du som dansar flamenco får utöver ren dansglädje även ett rejält träningspass där du effektivt och på ett roligt sätt förbättrar din hållning, stärker rygg, bål och axlar samt utvecklar koordination, rytmik och motorik!

Flamenco är dessutom något som passar de allra flesta oberoende av kön, storlek eller bakgrund. Flamenco bygger broar där alla möts på samma villkor!

Vi hoppas att du ska känna dig varmt välkommen till Centro de Flamenco La Pantera och till Danzlagret!