Emma Rehnberg

Fin och erfaren yogalärare som du hittar på Danzlagret i Göteborg.

Emmas yogapass VÅREN 2022 går på:

onsdagar 17:00-18:00

 

 

 

 

Emma är examinerad från Balettakademiens dansutbildning. Under utbildningen på Balettakademien har Emma medverkat som dansare i ett flertal verk och våren 2015 blev hon utvald att medverka i NUDans Edxtended på Göteborgs Operan. Under samma period deltog Emma som dansare i Pop Up-Operans föreställning Medea där hon äver koreegraferade danspartierna

Emmas dansintresse väcktes när hon som barn började utöva och tävla i cheerleading och har efter det tränat många olika stilar, däribland magdans och capoeira. Emma har även erfarenhet av dansundervisning för barn och ungdomar. Innan Balettakademien gick Emma Danslinjen på Löftadens folkhögskola. En ettårig linje som förbereder för fortsatt professionell danskarriär. Sommaren 2014 spenderade Emma i Wien och São Paulo som en av 35 utvalda till projektet Biblioteca do Corpo-Project for Professional Excellence in Dance med koreografen Ismael Ivo.

September 2015-maj 2016 har Emma gått en Yoga Alliance certifierad yogalärarutbildning på Yogaroom i Kungsbacka med Camilla Bergström som lärare.

Yoga är för alla, vi är alla på vår egen resa, i vår egen kropp.

”Jag fann yogan som ett fysiskt komplement till dansen och har under flera års tid fördjupat mig själv inom ämnet. Under tiden har jag insett vilken skillnad yogan gör i livet i allmänhet, den är inte bara fysisk utan gör även stor skillnad mentalt, man växer innifrån.

Målet med mina kurser är att upptäcka yogans fördelar och se hur den kan leda till ett öppet och vackert liv på alla plan.”