Empowerment Yoga
Yoga för fokus, smidighet och styrka. Passar för både nybörjaren och den avancerade yogin.

Söndagar 17:45-19:15
1-29 oktober, totalt 5 ggr
Pris: 825 kr

Anmäl dig här

Camilla har arbetat som en internationell inspirerande talare, en internationellt certifierad yogalärare och rådgivare/livscoach/sexterapeut i 20+ år. Jag har studerat mer än 15 år på universitet med flera universitetsexamina, med inriktning mot idrotts- och hälsovetenskap, ledarskapsledning, anatomi, sexologi, HR, religionsvetenskap (mindfulness), etik, socialantropologi, redovisning och konflikthantering etc. Camilla är också en certifierad massageterapeut och legitimerad homeopat.

Hiphop & Girley Hiphop
med Hanna Amoreus

Lördag 7 oktober
14:00-15:10 Hiphop
15:20-16:30 Girly Hiphop
Pris: 1 klass -250 kr, båda klasserna 400 kr

BOKA DIG HÄR

Hanna kickstartade sin musikalkarriär hösten efter gymnasiet då hon fick en roll i ”High School Musical” på Nöjesteatern. Spelade sedan vidare på Göta Lejon i Stockholm, för att avsluta med Sverigeturné med samma produktion. Hon är utbildad på Performing Arts School i Göteborg.

Dansat på ”Pineapple Dance Studios” i London & ”Marikas” i Stockholm. Utbildad på Bjärnums Musikteaterskola 2010-2011. Dansat bakom Lena Philipsson, medverkat i Let’s Dance & gigat med Robin Stjernberg och Nanne Grönwall. Driver en egen dansstudio (DANSSTUDIO14) nere i Skåne som firar 10-års jubileum nästa vår! Koreograferat, undervisat, sjungit och showat i flera år på massor av olika typer av dansskolor/evenemang/scener runtom i Sverige. Medverkade även i Pidde P musikvideo till den stora hiten ”Kickar du så flippar jag”. Hannas huvudstilar är hiphop, street & feminina stilar.

”Undervisning har dom senaste åren varit en stor del av min vardag, och jag försöker alltid ha en öppen och varm atmosfär på mina klasser för största möjliga utveckling. Jag lever för dansen, och jag älskar att utmana både min kropp och mitt sinne i olika koreografier.” @hannaamoreus

Prova dans för herrar, killar, gubbar, ungdom och vuxna

Kanske har du aldrig testat dans, nu är det dags att prova på.
Anna kommer att anpassa klassen så att alla kan vara med.
Lite streetinspirerad dans och steg med mycket skratt och svett.

Datum
måndag 9 okt 1905-ca 2005 eller måndag 26 okt 19:05-20:05

Pris: 200 kr/person, båda gångerna 300 kr.

ANMÄL DIG HÄR

Anna Wennersten är utbildad på Angeredsgymnasiet i Göteborg och Dansforums yrkeslinje Performing Arts School. Hon har medverkat som dansare och koreograf i en rad revyer, musikvideos, samt större produktioner som TV 3’s dansdokusåpa “FloorFiller”, TV 3’s “Petra Mede Show”, TV 4’s “Gokväll”. Hon har dessutom arbetat med Tomas DiLeva i rockoperan “Free Life”, jobbat som showartist i Turkiet, samt egna skräckrock-dansprojektet “AlleyCatz” som bl.a medverkat i musikvideos och uppträtt på rockklubben Harry B James i Stockholm. Anna undervisar i Jazz, hiphop och Street Jazz.