Välj en sida

Barndans 3-6 år
Alla barn gillar att röra på sig och göra enkla danser. I dans & lek blir det rytmik och lekar där vi tränar barnens inneboende rörelsemönster och gör övningar för att träna upp motorik och musikalitet och framför allt dansglädjen.

Breakdance
Under dessa klasser kommer vi att öva mycket på vår styrka och kroppskontroll. Man behöver bygga upp sin styrka och kondition för att orka en hel klass. Jag kommer att undervisa top rock, downrock, footwork, freeze, massor av tricks och combo. Och ibland även lite av powermove.
Klasserna har stor inspiration av Capoeira-Breakdance. Det är min stil.

Contemporary
Contemporary har sin bas i modern dans men handlar minst lika mycket om ditt uttryck som dina rörelsekvalitéer. Vi tar tillvara på ditt individuella rörelsespråk parallellt med att vi bygger en dansteknisk grund. 
Klassen innehåller en uppvärmning med tekniska moment och fokus på att andas, styrkemoment, floorwork, improvisation och koreografi. Stil på koreografi kan komma att variera brett från abstrakt till mer lyriskt och allt däremellan. Välkommen med ett öppet sinne och träningslust! Varje lärare har sin personliga stil med olika musikstilar allt från lyrisk pop till klassisk musik.

Dansmix 4-8 år
Klart vi skall ta tillvara barnens dans- och rörelseglädje. I dansmixen gör vi övningar som främjar musikalitet, rörelse och grundläggande dansteknik. Vi sätter ihop steg och rörelser till roliga danser till musik som barnen gillar.

 Jazz
är en av de mest använda dansstilarna, både som träningsform som såväl på scen. Den har genom tiderna varit oerhört populär. Definitivt en stil för dig som gillar bra träning och vill uttrycka dig i olika stilar. Du har sett jazz i musikvideos, musikaler, dansfilmer och på scen. Idag består jazz av en mängd olika stilar och kan vara både mjuk och lyrisk som såväl energisk och kraftfull. Oavsett vilken stil läraren har får du en väl uppbyggd lektion med uppvärmning, styrke- och teknikträning, diagonaler och givetvis härliga danskombinationer i olika stilar. Lektionerna är givetvis anpassade till ålder och nivå.

Klassisk Balett
är en oerhört populär träningsform för alla, spelar ingen roll om du är ung eller lite äldre. Du tränar smidighet, styrka, rörelse, hållning och musikalitet. Du börjar vid stången där du gör en serie övningar som gör dig uppvärmd och redo för centerövningarna. Övningarna fortsätter i center och lektionen avslutas vanligtvis med steg på diagonalen. Vare sig du är proffs eller amatör så ger dig klassik balett det komplement du behöver för att utveckla din dans och är en utmärkt träningsform. 

Tåspets
Klassisk balett med tåspetsskor. Vi arbetar med grundläggande övningar i tåspets teknik, både vid stången och ute på golvet.

Streetstyles
Denna klassen är en blandning av olika Street tekniker och stilar. Det är en ganska bred blandning av Commercial, Street Jazz och HipHop. Vi övar mycket på olika grooves, dynamik, musikalitet, attityd och bygger upp vårt självförtroende.

Popdance 30+
här blandar vi olika stilar jazz, show, street m.m.
För dig som är ca 30+ och fortfarande gillar att dansa och ha kul.