Balettläger för vuxna 30 och 31 okt 2023
Kom och träna och dansa klassisk balett. Vi börjar passet med en kort uppvärmning/stång  coh sedan börjar vi arbeta med koreografi och lära in den.
Alla som har lite dansvana kan vara med.från nybörjare till avancerade, koreografin kommer anpassas efter elevernas olika erfarenheter av den klassiska baletten.

Balettläger
Måndag 30 och tisdag 31 oktober
Tid: 18:00-20:00

Pris: 590 kr

ANMÄL DIG HÄR

Lärare är Sofia Katarina Zachau, hon är utbildad dansare på Schillerska gymnasiet i Göteborg och Munich International Ballet School.

Sofia har jobbat som ballerina vid Ungerska Operan i Cluj-Napoca (Rumänien) och på Rumänska Operan i Craiova. Hon arbetade även parallellt med studierna i München vid balettkompaniet ”Ballet Classique München”. Sofia har dansat verk från den klassiska repertoaren så väl som i moderna produktioner, samt opera- och operett-föreställningar. Ett urval av dessa är: ”Törnrosa”, ”Coppélia”, ”Askungen”, ”Carmina Burana”, ”Kärleksdrycken”, ”Carmen” och ”Czardasfurstinnan”. Sedan 2018 har Sofia jobbat som balettlärare på Danzlagret där hon bland annat undervisar på Svenska Balettskolans certifierade danslinje och har flera kurser för både barn och vuxna.